Legyél velem!




Legyél velem! 
(Baise-Moi)  


színes, magyarul beszélő, francia filmdráma, 77 perc, 2000 

rendező: Virginie Despentes, Coralie Trinh Thi
író: Virginie Despentes
forgatókönyvíró: Coralie Trinh Thi
zeneszerző: Varou Jan
operatőr: Benoit Chamaillard
díszlettervező: Iréne Galitzine
jelmeztervező: Magali Baret, Isabelle Fraysse
producer: Philippe Godeau
executive producer: Dominique Chiron

szereplő(k): 
Raffaëla Anderson (Manu)
Karen Lancaume (Nadine)
Delphine McCarty
Lisa Marshall (Karla)
Estelle Isaac (Alice)
Hervé P. Gustave (Martin)
Marc Rioufol (építész)

Egy Franciaországban élő arab pornószínész, Manu barátnőjével elindul füvezni a parkba. Három arra járó férfi elhatározza, hogy kihasználják védtelenségüket, és megerőszakolják őket. A barátnő sikoltozva ellenáll, ám Manu közönyösen tűri az erőszakot, amellyel elrontja a férfiak szórakozását, akik ott is hagyják őket.
Manu bátyja megtudja, hogy húgát megerőszakolták és pisztolyt ránt, hogy bosszút álljon. A lány kikéri magának, hogy fivérét csak a bosszú érdekli, de azt meg sem kérdezi, ő hogy érzi magát. A vita hevében Manu fejbe lövi bátyját, s ezzel megkezdődik az ámokfutás.
A másik lány, Nadine társbérletben lakik, nehezen tud alkalmazkodni. Lakótársnőjének elege van abból, hogy Nadine sokszor eleszi előle kajáját, elszívja füvét, és nyíltan maszturbál a kanapén, miközben pornófilmet néz. Egyik veszekedésük verekedéssé fajul, s Nadine megfojtja lakótársát. Elindul a városba, de lekési az utolsó metrót, és ekkor akad össze véletlenül az arab lánnyal, akit felismer az egyik pornófilmből. Egymást erősítve folytatják ámokfutásukat...